Beheer van vastgoed als syndicus

Als je een studio of appartement koopt, dan word je automatisch ook mede-eigenaar van de gemeenschappelijke delen van het gebouw. Denk bijvoorbeeld aan de inkomhal of de lift. Een syndicus is verantwoordelijk voor die gemeenschappelijke delen. Beslis je om deze verantwoordelijkheid over te dragen aan Gysemans Vastgoed BV? Dan zijn wij als syndicus het aanspreekpunt voor jouw VME (vereniging van mede-eigenaars). We staan je bij op administratief, juridisch, financieel en technisch vlak in het beheer van de algemene delen.


Beheer van vastgoed als rentmeester

Waar een syndicus zich bezighoudt met de gemeenschappelijke delen, focust een rentmeester zich 100% op de privévertrekken van een studio of appartement. Doorgaans werkt die in opdracht van één eigenaar, al kan hij zich wel ontfermen over meerdere panden. Als aanspreekpunt voor jouw huurders nemen we deze taken voor onze rekening: 

Huurgelden innen en indexeren - Opstellen & registreren van huurcontracten - Plaatsbeschrijvingen in orde brengen - Herstellingen inplannen - Nieuwe huurder zoeken voor jouw eigendom