Bedrijvenpark 'DELTA' KMO-unit 2

Bedrijfsgebouw voor € 375.000

Wijgmaalsesteenweg 96, 3012 Wilsele
Ref: Delta Unit 2
3876m2 grondopp.
Bouwjaar: 2021

Omschrijving

Ontdek bedrijvenpark 'DELTA', de volgende stap in de ontwikkeling en groei van uw zaak.

Te koop LAATSTE UNIT --> KMO unit 2. Wees er snel bij.

Het project telt 7 units. Elke unit wordt casco opgeleverd en heeft een bruto oppervlakte van 230m². Het samenvoegen van verschillende units behoort tot de mogelijkheden. De vrije hoogte van de gebouwen zal +/- 6m bedragen. De grote sectionale poort is +/- 5m breed en +/- 5m hoog.

LOCATIE

De KMO-site "DELTA" is dermate ontworpen zodat elke unit van 100% zichtbaarheid kan genieten. Het gebouw situeert zich op een unieke locatie waarbij de Leuvense Vaart en de groene corridor een aangename werkomgeving creëert. De bereikbaarheid is uitstekend en geoptimaliseerd door de recente werkzaamheden aan het op- en afrittencomplex van de E314. Die op zijn beurt een vlotte verbinding garandeert met de E40 en E313. Het bedrijvenpark bevindt zich in het verlengde van de Leuvense Vaartkom en ligt bovendien op 2km van Leuven centrum. Sportieve ondernemers kunnen de fietssnelweg F8 gebruiken en hun fiets veilig stallen in de afsluitbare stalling bij aankomst.

TOEGANKELIJKHEID

Een volledig uitgeruste Wijgmaalsesteenweg verschaft toegang tot de site. Elk transport kan eenvoudig toegang krijgen tot het terrein d.m.v. een brede toegangsweg. Op de site zelf is er meer dan voldoende ruimte om te laden en te lossen als ook nadien vlot het terrein te verlaten. Elke unit beschikt over minimaal 3 parkeerplaatsen.

BOUWTECHNISCH

De volledige buitenschil wordt opgetrokken in geïsoleerde betonwanden en hoogwaardige dakbedekking. Dit maakt het geheel duurzaam en solide. De gevels vormen tevens een ideaal canvas voor promotionele doeleinden. Het draagvermogen van het dak is voorzien voor het plaatsen van zonnepanelen. Binnen deze casco tekoopstelling zijn de ramen op verdiepingshoogte reeds inbegrepen. De gebouwen zijn uitgerust met hoogwaardig aluminium buitenschrijnwerk. Optionele tussenverdieping. De funderingen zijn dermate ontworpen om, indien gewenst, een tussenniveau te kunnen inrichten naar persoonlijke voorkeur. Deze wordt dan opgebouwd uit betonnen welfsels met gepolierde druklaag, gelegd in een stalen framewerk. Een rechte metalen steektrap geeft toegang tot de bovenverdieping. Men dient te rekenen op een meerprijs van ca. 250€/m².

ONZE GEBOUWEN ZIJN UITGERUST MET:

REGENWATERRECUPERATIE / BRANDPREVENTIE MAATREGELEN / VLOER-, WAND- & DAKISOLATIE (EPB casco cfr.) / TOEVOER VAN: GAS, WATER, ELEKTRICITEIT, TELEDISTRIBUTIE

Vragen, info of beschikbaarheden? Wij helpen u graag verder. 016 365 365 of info@vastgoedoranje.be

Prijzen excl. BTW en onder voorbehoud van toekomstige prijsaanpassingen..
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Industriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen
Voorkooprecht Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Aansluiting elektriciteit ja
Aansluiting aardgas ja
Aansluiting waterleiding ja
Prijs € 375.000,00
Bouwjaar 2021
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 3876 m²
Bouw oppervlakte 230 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt